Draagtas bedrukken: Offline of online?

admin

17 maart 2017

Sinds te komst van het internet zijn er altijd mensen die vinden dat online bestellen beter is en een groep die vindt dat offline bestellen beter is. Daarom zal ik in deze blog antwoord geven op deze vraag voor het bedrukken van draagtassen. Een draagtas bedrukken is handig, dat is een feit. Toch is het niet altijd even duidelijk waar u nou het beste resultaat krijgt. Daarom vergelijk ik in deze blog offline en online winkels die aan draagtas bedrukken doen. Op baseer deze vergelijking op twee stellingen:

  • Offline krijg je door de persoonlijke behandeling altijd een beter resultaat
  • Online draagtas bedrukken is goedkoper

Nadat ik deze twee stellingen heb beantwoord zal ik concluderen wat de beste manier is voor het bedrukken van een draagtas.

Draagtas bedrukken: persoonlijke offlinebehandeling

Zoals eerder genoemd is een vaak genoemd argument om te kiezen voor een draagtas bedrukken in een fysieke winkel is de persoonlijke behandeling en de expertise van het personeel. Natuurlijk is dit heel handig. Echter online webshops voor draagtas bedrukken beschikken tegenwoordig ook over online chatrooms waarin je dingen vragen zodat je zekerder bent van uw keuze. Bovendien kunt u online ook bestanden uploaden zodat u zeker van het resultaat bent. Bij offline gaat het vaak om aannames.

Tas bedrukken: online is goedkoper

Een veel gehoord argument om te kiezen voor een draagtas bedrukken online is omdat het goedkoper is. Dit is in definitie niet altijd waar. Alleen wat wel waar is dat online winkels minder kosten hebben voor onderkomen. Daarom kunnen ze een lagere prijs garanderen zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Kortom, het online bedrukken van een draagtas is vaak goedkoper zonder dat er kwaliteit verloren gaat.