Dit moet je weten over Black Friday 2021

admin

28 april 2021

Het is een van de meest populaire kortings evenementen van de afgelopen jaren: Black Friday. En ook in 2021 is het weer zover: je kunt dan weer gebruik maken van mooie acties, kortingen en heel veel ander voordeel. En voordat Black Friday 2021 begint, is het goed om op de hoogte te zijn van alle belangrijke informatie, zodat je optimaal voorbereid bent.

Meer over Black Friday

Wat is Black Friday precies en waar komt het vandaan? Black Friday is de dag waarop in Amerika de inkopen voor kerst worden gedaan. Er zijn dan ook veel winkels die op deze dag hoge kortingen geven op veel producten. Inmiddels is de trend ook overgewaaid naar Europa en wachten ook steeds meer Nederlanders af totdat deze dag aanbreekt. Black Friday is begonnen door winkeliers die steeds meer aandacht gingen vragen voor hun aanbiedingen tijdens parades voor Thanksgiving in Amerika en Canada.

 

Inmiddels is Black Friday populairder dan ooit. Sinds 2015 is Black Friday ook in Nederland en doen hier steeds meer winkels aan mee. De kortingen lopen hoog op en dat zorgt voor een run op veel populaire producten. Voor Black Friday 2021 is het heel goed mogelijk om je aankopen online te doen, vanwege het grote online aanbod.

Alles over kortingen op Black Friday

Van Black Friday is bekend dat de kortingen hoog oplopen. Er zijn winkels en webshops waar de kortingen nog redelijk bescheiden blijven met percentages van 10 tot 15%. Maar het is ook goed mogelijk om nog meer te besparen. Er zijn namelijk ook winkels waar de kortingen oplopen tot 70%: dit geeft jouw de mogelijkheid om tientallen euro’s te besparen. Black Friday 2021 geldt bij heel veel winkels, met MediaMarkt, Bol.com en Coolblue als belangrijkste deelnemers aan dit kortings evenement. Wees er op tijd bij om optimaal te kunnen profiteren!